restaurant-botez-iasi-stana-poieni

Botezuri

Cu peste 10 ani de experienta in domeniu, stim ca orice eveniment este special si trebuie pregatit cu mare atentie. De aceea, restaurantul Stana Poieni este locul perfect pentru cele mai importante momente din viata dumneavoastra. Localizat intr-o zona linistita, in mijlocul naturii, localul creaza un cadru deosebit pentru sarbatorirea botezului. Chiar la iesirea din Iasi, pe Drumul National DN 24, restaurantul nostru este spatiul pe care il cautati pentru acest eveniment special.

Avand in vedere faptul ca fiecare eveniment este unic, puteti opta pentru meniuri personalizate, pregatite cu mare atentie de catre bucatarii nostri experimentati. Mancarea traditionala delicioasa va fi exact stropul de savoare ce completeaza petrecerea de botez. Va oferim o experienta speciala, demna de un eveniment special, botezul copilului. Propunem invitatilor nostri delicii gastronomice greu de refuzat, decoruri rustice personalizate, un cadru spatios, dar si o servire caracterizata de caldura si de profesionalism. Fiind un restaurant cu specific traditional, punem accent atat pe calitatea serviciilor noastre, cat si pe valorile fundamentale, una dintre acestea fiind familia. Botezul este un eveniment important ce se merita a fi celebrat alaturi de echipa profesionista de la Stana Poieni.

Pentru o petrecere cum se cuvine, muzica si decorul sunt niste elemente principale, De aceea, la Stana Poieni, veti beneficia de o formatie de muzica live ce va incanta toti invitatii, iar decorul va fi special pregatit pentru dumneavoastra. Elementele traditionale sunt imbinate cu maestrie si sunt atent alese pentru a se potrivi cu intreaga atmosfera rustica, astfel incat niciun detaliu nu este lasat la voia intamplarii. In partea din spate a localului este amenajat un spatiu exterior generos, o terasa numai buna pentru evenimentele in aer liber unde va puteti bucura de natura ce inconjoara restaurantul.

De asemenea, in vecinatatea restaurantului, se regasesc 10 cabanute pregatite pentru a gazdui oaspetii ce doresc a ramane peste noapte sau copiii ce au obosit in timpul petrecerii. Cu o vasta experienta, personalul nostru este pregatit sa va puna la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru organizarea unei petreceri de botez deosebite, un eveniment ce isi va lasa amprenta in sufletul tuturor invitatilor.

Cand vine vorba de organizarea petrecerii de botez a copilului dumneavoastra, suntem atenti pana la cele mai mici detalii, de la decor si tematica, pana la multumirea tuturor gusturilor si chiar cazarea peste noapte a invitatilor. Pentru orice fel de informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0740 973 277. Va asteptam cu drag la Stana Poieni, haideti sa stabilim detaliile impreuna!

TOP