restaurant-petreceri-private-iasi-stana-poieni

Majorate

Cum iti imaginezi cea mai frumoasa aniversare din viata ta? Cum arata majoratul ideal? Noi va propunem un majorat de vis la Stana Poieni! Fiecare moment al zilei este un prilej excelent de a creea amintiri de neuitat alaturi de prieteni si familie. Situat la iesirea din Iasi, pe Drumul National DN 24, restaurantul nostru este locatia perfecta pe care o cauti pentru acest eveniment special.

La Stana Poieni vei descoperi un cadru intim si traditional, toate detaliile din sala fiind atent alese pentru a se potrivi cu intreaga atmosfera rustica. Nimic nu este lasat la voia intamplarii. Localul se afla intr-o locatie idilica, aproape de oras, dar totusi in mijlocul naturii. Aici va puteti bucura de natura si aer curat in timp ce savurati minunatele preparate traditionale pregatite cu cele mai proaspete ingrediente, dupa retete din stramosi. Meniurile pot fi personalizate in functie de preferinte, astfel incat acestea sa fie pe gustul tuturor invitatilor. De asemenea, punem la dispozitie si o formatie de muzica live cu experienta, care sa creeze cea mai buna atmosfera de petrecere. Muzica live si preparatele delicioase vor intregi atmosfera si vor asigura o petrecere de neuitat.

De asemenea, decorul joaca un rol foarte important in construirea unei stari de relaxare si fericire inca de la primul pas in incinta localului. Toate elementele de decor au fost alese cu multa atentie pentru a se potrivi cu intregul ambient rustic. Decorul poate fi, si el, personalizat in functie de preferintele sarbatoritului. Noi oferim multa flexibilitate si deschidere, astfel incat sarbatoritul sa aiba parte de cel mai frumos majorat. In functie de optiunea personala, petrecerea se poate tine in interior, in sala spatioasa a restaurantului, sau in exterior, pe o terasa generoasa localizata in spatele localului. Avand multi ani de experienta in spate, ne-am gandit la toate: am amenajat 10 cabanute in curtea localului pentru petrecaretii care nu vor mai dori sa plece de la noi.

Personalul nostru profesionist este pregatit sa va puna la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru organizarea unui majorat deosebit, un eveniment ce isi va lasa amprenta in sufletul tuturor invitatilor si, bineinteles, al sarbatoritului.

Cand vine vorba de organizarea majoratului tau, suntem atenti pana la cele mai mici detalii, de la decor si tematica, pana la multumirea tuturor gusturilor si chiar cazarea peste noapte a invitatilor. Pentru orice fel de informatii ne poti contacta la numarul de telefon 0740 973 277. Va asteptam cu drag la Stana Poieni, haideti sa stabilim detaliile impreuna!

TOP