Bucurați-vă de ziua voastră specială la Restaurantul Stâna Poieni.

Bine ați venit la Restaurantul Stana Poieni, aflat în apropiere de Iași, locul perfect pentru organizarea nunții dumneavoastră sau a altei ocazii speciale.

Locația perfectă pentru nunți și botezuri în Iași

Situat pe DN 24 Iași-Vaslui, la doar 23 km de oraș, Restaurantul Stana Poieni este o alegere excelentă pentru nunți, botezuri și orice alte evenimente deosebite.

Mâncare tradițională, atmosferă liniștită, aer curat

După dealul Bucium, în comuna Schitu-Duca, vă așteptăm să vă bucurați de o selecție de mâncăruri tradiționale, într-o atmosferă plină de liniște și aer curat.

Săli de nunți și prețuri competitive în Iași

Cu săli de nunți moderne și prețuri competitive, Stana Poieni vă oferă tot ce aveți nevoie pentru o zi de neuitat. Vă aşteptăm cu drag!

Meniuri personalizate pentru nunți și botezuri.

Fie că planificați o nuntă sau un botez, puteți alege dintr-o varietate de meniuri, fiecare gândit să satisfacă cele mai sofisticate gusturi.

Planificați evenimentul perfect la Restaurantul Stâna Poieni.

Suntem aici pentru a vă ajuta să creați o zi de neuitat. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii sau pentru a face o rezervare.
Sunaţi la 0740 973 277 sau completaţi formularul şi vă contactăm noi:

restaurant-nunta-iasi-stana-poieni

Alegerea locației perfecte pentru nuntă: Descoperiți Restaurantul Stâna Poieni

Planificarea unei nunți poate fi o provocare, dar alegerea locației perfecte poate face întregul proces mult mai ușor. La Restaurantul Stana Poieni, am creat un spațiu care combină un cadru rustic cu un serviciu de neegalat pentru a vă asigura că ziua dvs. specială este cu adevărat memorabilă.

Imaginați-vă decorul ideal

Când vă gândiți la nunta perfectă, primul pas este să vă imaginați decorul. Stana Poieni oferă un cadru intim și tradițional, cu detaliile atent alese pentru a crea o atmosferă autentică. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, iar fiecare element contribuie la crearea unei atmosfere unice.

Bucurați-vă de o locație idilică

Una dintre cele mai importante decizii atunci când planificați o nuntă este alegerea locației. Stana Poieni este situată într-un loc pitoresc, aproape de oraș dar înconjurat de natură, care oferă atât liniște cât și aer curat. Vă puteți bucura de minunatele preparate tradiționale, pregătite cu cele mai proaspete ingrediente, în timp ce admirați frumusețea naturii înconjurătoare.

Îmbinați interiorul cu exteriorul

La Stana Poieni, aveți posibilitatea de a organiza nunta în aer liber, pe terasa generoasă din spatele restaurantului. Înconjurați de natură, nunta dvs. va avea un decor de vis, cu aer curat și liniște.

Bucurați-vă de un serviciu de înaltă calitate

De la personalul nostru experimentat, care vă va primi cu amabilitate și căldură, până la meniul special conceput în funcție de preferințe, Restaurantul Stana Poieni va fi locul în care veți găsi fericirea și veți crea amintiri. Puteți opta, de asemenea, pentru muzică live, care împreună cu decorul rustic, va transforma nunta dvs. într-un eveniment memorabil.

Facilități suplimentare

În spatele restaurantului, sunt amenajate 10 cabanuțe ce pot fi închiriate de oaspeții care doresc să rămână peste noapte. În cei 10 ani de când este deschis restaurantul, am adunat cunoștințele necesare pentru a vă oferi o experiență culinară desăvârșită și o atmosferă perfectă pentru a sărbători unul dintre cele mai importante momente din viața dumneavoastră.

Varietate de meniuri

Oferta noastră de meniuri de nuntă conține variante diversificate, gândite astfel încât să se potrivească chiar și celor mai pretențioase gusturi. Bucătarii noștri iscusiți vă vor pregăti cele mai delicioase preparate tradiționale.

Pentru orice informații, ne puteți contacta la numărul de telefon 0740 973 277. Haideti să stabilim împreună detaliile nuntii dumneavoastră de vis!

TOP