restaurant-petreceri-private-iasi-stana-poieni

Petreceri

Zilele sunt facute pentru a ne relaxa, iar serile pentru a petrece! Ce sarbatorim? Orice va doriti! Fie ca este onomastica, reuniune cu prietenii, promovare la locul de munca sau orice alta ocazie, restaurantul Stana Poieni va asteapta pentru a sarbatori impreuna! Ne gasiti chiar la iesirea din Iasi, pe Drumul National DN 24, in mijlocul naturii. Locatia deosebit de linistita si intima va permite sa organizati orice fel de eveniment va doriti, fara a deranja pe cineva sau a fi deranjat de altcineva.

La Stana Poieni, orice petrecere privata, mai mica sau mai mare, va deveni cu adevarat un moment memorabil. Va oferim sustinere pentru organizarea evenimentul, pana la cele mai mici detalii. Sala generoasa a localului este amenajata intr-un stil rustic, special aranjata pentru a gazdui oaspeti in grupuri mai restranse sau mai mari. Decorul poate fi reamenajat in functie de preferintele dumneavostra. De asemenea, pentru ca orice petrecere are nevoie de muzica, noi va putem la dispozitie o formatie de muzica live cu multa experienta care este pregatita sa creeze atmosfera dorita.

Fiind un restaurant cu specific traditional romanesc, Stana Poieni va ofera un meniu diversificat de feluri de mancare romanesti traditionale. Pregatite cu drag de bucatari cu experienta, preparatele noastre vor fi pe placul tuturor invitatilor si ii voi surprinde chiar si pe cei mai pretentiosi. In cazul in care optati pentru a stabili un meniu in avans, acesta se poate, si el, personaliza in functie de dorintele dumneavostra si ale invitatilor.

In zona din spate a localului, avem amenajata o terasa spatioasa care este perfecta pentru a organiza o petrecere in aer liber. Atfel, va veti putea bucura de natura si linistea ce inconjoara restaurantul. Mancarea buna, muzica live si aerul curat de padure sunt toate elementele de care aveti nevoie pentru cea mai reusita petrecere. O petrecere privata necesita intimitate, iar Stana Poieni exact asta va ofera prin locatia sa deosebita.

Din experienta am aflat ca, de multe ori, oaspetii nostri se simt atat de bine la noi incat vor sa mai ramana, asadar va punem la dispozitie 10 cabanute ce pot fi inchiriate pentru cei ce doresc sa ramana peste noapte la noi.

Personalul nostru profesionist este pregatit sa va puna la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru organizarea unei petreceri private deosebite, un eveniment ce isi va lasa amprenta in sufletul tuturor invitatilor si, bineinteles, al dumneavostra.

Cand vine vorba de organizarea unei petreceri private, suntem atenti pana la cele mai mici detalii, de la decor si tematica, pana la multumirea tuturor gusturilor si chiar cazarea peste noapte a invitatilor. Pentru orice fel de informatii ne poti contacta la numarul de telefon 0740 973 277. Va asteptam cu drag la Stana Poieni, haideti sa stabilim detaliile impreuna!

TOP