revelion-iasi

Revelion 2024 la Stâna Poieni - Oasă de frumusețe și tradiție

Sărbătorește venirea noului an într-un cadru idilic, unde tradiția întâlnește modernul. Situat la doar câțiva pași de agitația orașului, dar înconjurat de mrejele naturii, Restaurantul Stâna Poieni te așteaptă să descoperi magia unui Revelion de neuitat.

Muzică LIVE Formaţia Imperium

Celebrați trecerea în Noul An în ritmuri live cu Formația Imperium! Lasă-te purtat de muzica autentică și creează amintiri de neuitat!

Băuturi la discreție

Sărbătorește fără limite! La Stâna Poieni, veți avea parte de o selecție vastă de băuturi pentru a brinda așa cum se cuvine pentru anul ce vine.

Focuri de Artificii

La miezul nopții, lasă-te impresionat de un spectacol grandios de focuri de artificii. Un moment magic pentru a marca începutul unui nou an.

Raport Calitate-Preţ Excelent

Calitate, distracție și un preț competitiv. Beneficiază de cele mai bune oferte pentru Revelion 2024 doar la Stâna Poieni cu 370 RON / pers.

Muzică LIVE cu Formaţia IMPERIUM

Alte motive pentru care să alegeţi Stâna Poieni:

Locația ideală pentru Revelion în Iași

La doar 23 km de Iași, pe DN 24 Iași-Vaslui, Restaurantul Stâna Poieni este locul perfect pentru a sărbători trecerea într-un nou an, departe de forfota orașului.

Rețete tradiționale și atmosferă festivă

În inima dealului Bucium, la Poieni, vă invităm să vă delectați cu mâncăruri tradiționale, preparate cu măiestrie pentru noaptea dintre ani, într-o atmosferă festivă și aer pur.

Petrecere de Revelion la prețuri accesibile

Beneficiați de o ofertă specială pentru Revelion la Stâna Poieni! Săla festivă și prețuri speciale pentru a începe noul an în stil măreț. Rezervați acum!

Meniuri de sărbătoare, perfect adaptate pentru Revelion

Celebrează venirea anului 2024 cu meniuri de excepție, concepute special pentru această noapte măgică. Fiecare preparat este ales cu grijă pentru a vă oferi o experiență culinară memorabilă.

Planificați evenimentul perfect la Restaurantul Stâna Poieni.

Sărbătorește trecerea în Noul An la Restaurantul Stâna Poieni. Suntem pregătiți să transformăm ultima noapte a anului într-o experiență memorabilă pentru tine și invitații tăi. Pentru detalii și rezervări de locuri pentru Revelion 2024, așteptăm cu drag să ne contactați.
Sunaţi la +40 740 973 277 sau completaţi formularul de mai jos și vă contactăm noi în cel mai scurt timp.

TOP